Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Model Rebutan...


Si kecik me lebih banyak pica dia dengan orang lain dari dengan me...  Hello me rasa macam takde satu pun lagi pica raya dengan kecik hocay...  Teruknyaaaaa...

Pagi tadi time me hantar dekat Kak Mas my babysitter, Kak Mas pun tengah sibuk layan FB tengok pica Riaz dengan anak buah dia...  Amboi Riaz merata pica eh orang upload kat FB...

Yelah nak harapkan mama dia memang hampeh la...  Type malas tahap gaban atau sebenarnya macam tak brape nak suka upload pica kat sana...  Eleh kat blog bleh plak eh kekekekeee...
Nih pica dengan Along Zetty Amirah...  Melambak pica dia dalam handphone Cik Kak nih...

Kalau me check handphone gegurls pun sama pica Riaz je merata...  Pantang budak tu depan mata maklumlah type suka tersengih memanjang anak bujang me yang kecik nih mana la tak geram dibuatnya...

Kalau nak banding dengan mama dia walawei jauh panggang...  Mama dia muka serius je tahap orang nak tegur pun takut sebab muka macam like good je kehkehkeh...

Beb petua beb, kalau tengah preggy banyakkan lah amalan amalan yang baik...  Senyuman tu kena murah melimpah limpah...  Ada masalah pun senyum sampai telinga (^^,)...

Mem kata time dia preggykan me dia dalam keadaan yang 'mendung' tu sebab me macam tu...  Hahaha nak salahkan ibu mengandung jugak eh...

Apa pun senyumlah kan senyuman itu satu sedekah...  Lagi lagi pada hari Jumaat yang penuh barakah ini...


2 comments:

  1. senyum mahal...tu yg kedekut nak senyum tu.

    ReplyDelete
  2. heheheheee... Koi jemputlah datang rumah raya...

    ReplyDelete