Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Shop Shop...


@ Southern Lion warehouse sale...

Friday last week me share pasal warehouse sale Lion nih kan and genap a week eh baru lah dapat nak update apa yang me shop shop...  Sebab camera asyik lupa nak bawak je lagipun itu hari kan blog nih buat peel tak nak kasi tampal tampal pica...

Kali ini punya sale diaorang buat dekat luar warehouse...  Nasib lah cuaca cerah tapi panas ya amat!!!  Dah lah orang ramai berhimpit himpit...  Nasiblah me balik rumah tengahari tu and salin baju...  Kalau me pergi dengan baju kurung memang lencun la baju basah dek peluh...  Last year diaorang buat kat dalam warehouse and kebetulan pulak hujan time tu...

Alhamdulillah dapat parking depan entrance tapi seberang jalan la...  Barang barang lepas tu mintak tolong Brader Bangla yang tukang tolak trolley tu angkatkan sampai masuk kereta...  Bagi la dia duit kopi sikit sebab penat tu melintas jalan berulang alik angkat box berat berat...

Takde shop shop apa sangat...  Grab apa yang nampak aje in fact me tak dapat pun nak membelek setiap apa barang yang ada...  Sebabnya berkejar kejar dengan masa as d other half ada appointment and nak ke bank sebelum bank tutup...

Jadinya nampak apa yang memang nak beli terus amik je la...  Takde dapat take sweet time macam last year siap kumpulkan kat satu tempat lepas tu buat checklist balik mana nak mana tak nak, mana nak tambahkan mana nak kurangkan...  This year apa yang dapat amik first grab itu je la yang dapat sebab lepas tu me baru la nak round round lagik d other half dah bagi arahan suruh duduk dekat barang, haishhhh...

Barang barang dalam box lagik...  In fact sekarang pun separuh darinya masih berseal dalam box sebab me takde masa nak layan beliau nih kekekeke...

Riaz so clever...  Me takde pun suruh dia duduk kat depan tu tiba tiba je bila dia nampak me pegang camera terus duduk depan tu...  Tau je mama nak amik pica ye...

Ini sebahagian yang me sempat beli and dah dikeluarkan dari box...  Kali nih kasi pose beratur beramai ramai sebab nak cepat lagi pun nanti blog merajuk tampal pica banyak banyak kekekeke...  Last year kemain me kasi posing solo solo setiap barang ye...

Yang masih duduk dalam box liquid top detergent kaler biru 4 botol, sabun serbuk top 2.2kg 4 pack dengan refill liquid top macam botol kaler merah tu 1.8L ada 8 pack...  Ubat gigi kodomo lion dengan pack berus gigi dah kena bawak lari dengan Harraz...

Me belikan juga Along me kirim sabun detergent top 4kg 4 pack dengan ubat gigi 1 pack ada 12 boxes...

Itu je la yang me shop shop hari tu...

Next year kalau ada lagi warehouse sale nih me war warkan ye...  Itu pun kalau me tau, InsyaAllah...

2 comments:

  1. wah! banyaknya...berapa kos semua tu??

    ReplyDelete
  2. As salam sis, if not mistaken around RM400 camtu la...

    ReplyDelete