Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sweet Tooth...


Sedang dilanda kecintaan terhadap sesuatu yang manisss...

Memperkenalkan cinta me...  Bukan cinta baru sebab memang dari dulu tak tahu kenapa me memang sangat sangat suka dekat crunchie bar...

Kalau makan, akan makan dengan penuh berhati hati dan lemah lembut ie lembap dan terhegeh hegeh sebab nak menikmati bertapa sedapnya dia...

Bila karamel dia jadi macam keras keras cket jadi macam wow lagi super sedap...  Meleleh meleleh air mata terkenangkan dia, padahal dalam tong sampah baru campak wrapper crunchie bar bli dekat 7-E tadi pagi time on d way balik breakfast...

Semalam pun dah campak satu wrapper jugak dalam tong sampah...  Esok agak agak campak lagik tak?  Kekekekekeee...


Crunchie® Bar

Golden honeycomb covered in Cadbury Dairy Milk® milk chocolate, Crunchie is the chocolate bar that offers an uplifting taste experience.

Crunchie bar offers you a 'sweet' hit when you need an energising treat throughout the day.

 

Ha nah baca komen orang len plak...
 
 This is a simple yet delicious candy bar. Crunchy foamed honey covered in Cadbury's milk chocolate. You can eat it quickly, or take your time and nibble off the outer chocolate and let the honey melt in your mouth. I even like them frozen! No other candy bar is like this. Give them a try, and if you don't like them, I'll take them.
 
Erm...  Sedapnyer...


3 comments:

  1. uish kencing manis kang.ehehe...(dlm hati nak jugak try sbb tak pernah try lg)

    ReplyDelete
  2. try la dear... Ita dah tutup log ker?

    ReplyDelete
  3. blog lar log plak hehehe...

    ReplyDelete