Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sambung Shopping Raya...


So settle hari Sabtu tu baju gegurls dua orang tu...

Hari Ahadnya plak turn nak cari baju untuk Harraz, Riaz and MEEEEEE (^^,)...

Shopping berdua duaan je memang la heaven sebab takde gangguan...  Dari jam 12:30 sampai ke 10:30 malam baru settle...  Tapi hocaylah tu sebab dapat settlekan sumer sekali...  Dah tak payah nak repeat repeat lagik...

Baju dengan jeans budak lelaki omak aih mahal sungguh...  Jeans Harraz after discount pun RM80...  Baik lah tambah sikit buat beli Levis untuk me nih...  Kesian tau last beli Levis adalah 10 tahun yang lalu...  Giler tak lama...

Tiap kali bawak barang pergi cashier saspens je berapa nak kena bayar...  Mesti punya time tu me buat buat tak tengok muka d other half kekekekeee...  Bayar je la B setahun sekali kehkehkeh...

Settle pergi merayap kat Angsana plak cari baju melayu...  Sebelum tu singgah Bazar Ramadhan beli la apa apa yang patut untuk buka puasa sebab confirm kena buka puasa dalam kereta macam tahun tahun sudah...  Kalau nak makan kat Angsana tu bukan tak bleh tapi mestilah ramai umat nanti jadi lebih selesa makan dalam kereta je... 

 This year tema JDT la jadinya as the other half dgn hero sumer bli baju melayu kaler biru...  Yang pempuan plak nanti pakai merahkan ha memang kena sangat lah tu...  Me tak beli pun baju kurung kaler merah sebab dah set nak pakai yang last year je la...  Bak kata orang tu "Baju yang ada pun tak pakaiiii...."

Baju me macam tahun tahun sudah jugak memang bli kat kedai yang itu itu itu jugak...  Dah kena mandrem ke haper...  Habis tu dah pusing pusing itu jugak yang berkenan...  Tapi tak bawak balik lagi this week baru ambik sebab me minta dia cek balik beadings tu...  Harus lah dah bayar kan kena la bagi service yang terbaik...  Dah lah regular customer...  Selalu 2 pasang me beli kat situ tapi this year berkenan sepasang je...

Jalan lagi jumpa lagi baju pun kedai last year jugak...  Test test d other half kata...  Yelah test je la bukan kena bayar pun...  Test test pastu dah terjebak jugak...  Tapi nih pun tinggal kedai jugak blum bawak balik lagik...

Bila dah balik teringat ingat baju kat kedai second tu...  Yang sepasang hocay me suka yang sepasang lagi suka jugak tapi macam berbelah bahagi...  Kalau tak jadi amik bleh tak eh...  Agak agak kena pelangkung tak dengan kakak tu hehehehee...


Yang nih pica raya few years back...  Tengok tak pernahnya nak sama theme kaler baju raya... 

Apesal cam sedey je muka me time nih eh kekekeke...

2 comments:

  1. Suami kita tak suka sedondon...

    ReplyDelete
  2. kiaorag plak mesti ada 2 kaler tiap tahun... tak pernah nak sedondon whole family...

    ReplyDelete