Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Wahai Waktu Jangan Lah Cepat Berlalu...


Pukul berapa datuk harimau?  Kekekeke...  Apa gelak gelak?  Dulu dulu kecik kecik main camtukan...

Now baru pukul 10:30 am...  Sedang mengadap PC di ofis lorrr... 

Jam kat bawah dah menunjukkan hampir pukul 11:45am...  Nih time amik pica la...


Baru la nak update blog sekali boss kata...

 "Co, kita buat management meeting 18th nih..." 

"Ocay ocay noted..." 

Terus rasa cam tak cukup tangan sebab minutes tak siap lagik...  Report lagik haish...  Cepat lah pulak this month nak buat meeting nyer...  Selalu kan buat end month...

Takpe takpe lepas nih me buat...

Semangat nih hari nih sebab pagi pagi dah ada orang cakap...

"Kak, dah macam orang korea dah saya tengok akak......." 

Ha baca betul betul KOREA tu yang tak bleh blah...  Sebabnya me baru gunting rambut...  Pendek tak pendek la tapi pendek la untuk me yang selalu berambut panjang...  Last potong camnih lepas dapat Hazel dulu, sikit punya lama kan...

Time gunting tu dah bgtau kat nyonya tu nak takat mana, siap siap tengok erk alahai pendek nyer...  Dah lah tu rambut jenis patah patah dan melentik liuk sesuka atuk dia...  Memang ada potensi nak kena pergi rebonding lar nampaknya nih...  Kena tunggu d other half balik dulu...

D other half takde esok baru sampai ke pangkuan kami sekeluarga...  InsyaAllah, semoga selamat dalam perjalanan dan urusan seharian...  Tadi pagi text tak reply pun...  Selalu laju jek haish risau jugak nih...

Ha, hari ahad weekend tu ari kan me keluar kan balik rumah dah almost pukul 12 malam...  Nasib baik lar me balik sebab Hafiz (kecik) nak pinjam bicycle d other half...

Time dia nak amik bicycle tu ramai la gang gang bicycle kat depan rumah me, and me pulak tengah nak keluarkan barang dari boot kereta, sekali tu Azli one of my jiran jugak ler cakap camnih...

"Aik ini cam baru balik dari shopping nih..."

"BB (d other half le tu) kata kalau dia takde je pergi shopping..."

Ha amik kau gelak gelak me dibuatnya dengar Azli cakap camtu...  Rerupanyer bergospen jugak dia orang ni eh...  Mesti agaknya perbualan dia ala ala camnih eh...

"Eh lamanya ko nak outstation, wife ko tak kisah ker tinggal sendiri..."

"Ala dia lagik suka ada lar, bleh pergi shopping...."

Kuikuikui....

Hocay dah nak buat kerja yang tengah menunggu...

2 comments:

  1. Berkenan sangat dengan jam tu...cantik

    ReplyDelete
  2. mummy jam tu beli di Lovely Lace lama jugak la dulu tak tau la kalau sekarang ni ada lagi ke tak... Harga pun tak mahal sangat la tak sampai RM100 pun...

    ReplyDelete