Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Ya Allah!!!


Dalam kalut kalut asyik fikir dan risaukan Risha yang exam sampai me terlupa sungguh hari ini hari apa...

Hari apa?

My 13th Wedding Anniversary!!!

Sungguh...  Me tak ingat langsung sedangkan semalam me belek belek calendar and siap cakap dekat diri sendiri dah takde dah date penting untuk diraikan...

Dan entah macamana dengan kerja yang bertimbun sebab tengah audit listing tiba tiba me rasa pelik bila tengok surat yang me chop dengan tarikh 11 SEPT 2012...  Macam ada sesuatu je dengan tarikh tu terus laju laju me macam OWHHH!!!

How could i?  And how could you...


Dear B,

A very Happy Anniversary

The best you can recall.

From the person whose life you share

And loves you most of all.

The person who hopes your happy

Every moment of your life.

It doesn't matter where u go in life,
What u do,

Or how much u have,

It's who u have beside u!

Happy 13th Anniversary B...
 
Semoga kita sekeluarga sentiasa di bawah lindungan Allah hendaknya...

2 comments:

  1. bon anniversaire coco, semoga bahagia hingga ke syurga firdaus :-)

    ReplyDelete