Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

True Love...

All about Eve...

Semalam time lunch dengan d other half tertengok pulak la citer nih kat tempat makan tu... Terus gile excited dari nak makan terus tak concentrate nak makan sebab layan citer nih...

Citer nih on air lama dah time me muda muda dulu tak ingat tahun brape tapi time tu me pun blum kawin lagi...

Chae Rim adalah sangatttt cuteee... and Jang Dong Gun so encemmmmm....

Now tgh on air kat NTV7 bagi sesiapa yang nak menonton... Selamat menonton kawan-kawan (^^,)...



2 comments:

  1. jangan pengsan dulu nanti tak bleh tgk lagik hahaha...

    ReplyDelete