Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Play Time...

Sampai sampai terus pergi amik no untuk check in and dapat nombor 299 ha amik lama lagik nak sampai turn tu petang around 2pm nanti baru nombor naik. So jangan buang masa jom memulakan misi bermain. Manusia punya lah ramai sesak tau. Setiap tempat nak main pun dia punye queue punyalah panjang sampai berpusing pusing ntah brape kali pusing...

Rayn pulak memang lah teramatlah baiknya hari itu sampai me rasa BEST sangat sangat!!! Banyaklah punya best. Rayn tak meragam tapi dia tak suka kena dukung, nak lepas aje berlari ke sana sini... Kalau dukung abis la dia jerit jerit nangis nangis nanti... Abis tu kalau nak main nak kena queue kan nanti dia boring memang dia nangis la... Satu perkara aje yang boleh buat Rayn diam iaitu kena sumbat mulut dia dengan makanan =D...

Bila dapat main memang happy aje sumer... Part nak queue tu boleh pakat tido dulu la dalam barisan...

2 comments:

  1. cutenya baby tu...mai nak cubit sikit..heheh

    ReplyDelete
  2. Bleh bleh cubit la cubit atoi cakit hehehe...

    ReplyDelete