Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Break Jap...

Asik dok skodeng umah orang je kan...

Tunggu part seterusnya hocay...

Ini masa pergi open house rumah kawan En. Hubby di Bukit Dahlia...

Open house macam kenduri kawin gitu. Menu nasi beriani, ayam merah, acar, daging rendang, daging kurma, ketupat, sate, kambing bbq bergolek golek, kuih muih, kuih raya, puding kastad buah buahan, buah tembikai, kek sarawak & kek buah...

Kelasss umah dia... Bungalow gitu kan... Dengan set kerusi dan perabotnya yang ala ala Versace gitu ke memang Versace eh... Yang buat me gatal tangan je nak zappp zappp tapi alahai malu seh open house ler katakan, ramai ler orangnya... Kang me amik pic cam poyo terlebih sudah...

Ada takde me amik ja la gambar Rayn dok memain kat luar rumah nih... Ini pun dah ada yang tengok tengok me dengan muka ala ala pelik gitu...
Ok, On your mark... Get set... Goooo!!!!

Risha & Rayn... Yang kat buaian tu Hazel & fwens...

Rayn & me... Aler apsal nampak cam mulut me muncung eh... Tak tau ntah apa tah tu...



6 comments: