Latest Updates (^____^)...

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

I'm Back!!!!!!

Oh rindunyerrrrrrrrr....

Jap jap kasi bersihkan sawang habuk habuk yg melekat nih...

Penat penat... Bz nak pengsan sampai sumer sumer pun terbengkalai... Meja kat office pun penuh ngan tok mak nenek sampai tak nampak muka meja... Sumer kasi letak tepi tepi dulu... Mana yang urgent je kasik jalan yang len kasi tunggu turn...

To those yang tengah menanti cake dengan penuh kegeraman dalam kesabaran tu me mintak maaf banyak banyak tau... Mulai esok silalah tunggu di depan pintu rumah atau office memasing... Sumer sumer urusan post telah dilaksanakan...

Ok nak say tata for now... Later later me sambung...










8 comments:

  1. suka tgk pic ni..
    mama n the baby sama2 cute..
    :)

    ReplyDelete
  2. Lama menyepi......busy ker....

    ReplyDelete
  3. comeynyaa dua beranak tu...menawan kalbu lirik matanya

    ReplyDelete
  4. coco cayang....mana pegi lama tk nampak?

    ReplyDelete
  5. Tenkiu Lady... Ala jap nak cek kain koyak tak hahahah...

    ReplyDelete
  6. Hai kak sal... ye la kak bz sesangat... nih dah ok cket tu yg leh update tu...

    ReplyDelete
  7. Kak akmal coco ada tapi bz tak sempat pun nak dok kat meja nih...

    ReplyDelete
  8. Kak nor.. tingin nak tgk akak... mesti menawan kalbu jugak lirik mata mu itu cam tgk koleksi akak tu la...

    ReplyDelete